VW Scirocco: sterker en zuiniger

markant Opvallende innovatie: de vernieuwde VW Scirocco krijgt LED-achterlichten. De motoren zijn nieuw of zijn gereviseerd.

VW heeft de Scirocco opnieuw ontworpen. De sportieve golf-uitloper begint met nieuwe motoren en een geretoucheerd ontwerp in de tweede helft. De nieuwe auto zal voor het eerst op de Autosalon van Genève te zien zijn.



De VW Scirocco krijgt een facelift. Het nieuwe model zal voor de eerste keer te zien zijn op de Autosalon van Genève (openbare dagen: 6-16 maart) en na de plantvakanties in augustus worden opgeleverd, aldus het bedrijf. Tegen de prijzen gaf VW geen informatie.



Amper zes jaar na de marktintroductie van de huidige generatie, krijgt de coupé nieuwe en deels herziene eenheden, die volgens de fabrikant sterker zijn, maar tot 19 procent minder brandstof verbruiken. In de toekomst zullen vier benzine - en twee dieselmotoren beschikbaar zijn, met een vermogensbereik van 92 kW / 125 pk tot 206 kW / 280 pk. De meest economische TDI-motor is tevreden volgens de informatie gemiddeld 4,1 liter (CO2-uitstoot: 107 g / km). Voor benzinemotoren is het beste standaardbrandstofverbruik 5,4 liter (CO2: 125 g / km).



VW heeft ook het ontwerp van de Scirocco vernieuwd: de faceliftgeneratie herkennen, onder andere geretoucheerde voor - en achterschorten, nieuwe koplampen en aangepaste achterlichten met LED-technologie. Er zijn extra instrumenten in de cockpit.

Popular

Recent Posts

Blogarchief