Gereguleerde Continental GT reikt tot 325 km / h

Bentley bekroont het Continental-gamma opnieuw met een GT-snelheid. De coupé krijgt een 460 kW / 625 pk twaalfcilindermotor en rijdt met een topsnelheid van 325 km / h naar het snelste productiemodel in de geschiedenis van Bentley. 46 460 kW / 625 pk en een topkoppel van 800 Newton-meters maken het mogelijk: de nieuwe Continental GT Speed ​​is de snelste Bentley in de geschiedenis van het merk tot nu toe. Bentley bekroont het Continental-gamma opnieuw met een GT-snelheid. De coupe krijgt een 460 kW / 625 pk twaalf-cilinder motor en een topsnelheid van 325 km / h voor de snelste productiemodel in de vorige Bentley geschiedenis.



Zijn gehoor debuut zijn de luxe liner eind juni op het Festival of Speed ​​in het Engels Goodwood, wordt de verkoop zal naar verwachting binnenkort beginnen na dat. Hulp bij de Bentley heeft geen informatie te hebben. Ten opzichte van de ten minste 183.974 euro dure Continental GT de Britten hebben verhoogde de prestaties van de zes-liter W12 motor 37 kW / 50 pk en een verhoging van het maximum koppel van 800 Nm. De sprintwaarde voor versnelling van 0 tot 100 km / h is nu 4,2 seconden. Bentley heeft tot nu toe niets gezegd over het brandstofverbruik.



De Continental GT Speed ​​heeft een stevigere ophanging met minder bodemvrijheid en rolt op nieuwe 21-inch wielen. Lichtgewicht ontwerpretouches bevatten een donker rooster.

Popular

Recent Posts

Blogarchief