Twitter Lite: nieuwe webapp met gegevensbeveiliging

Twitter heeft zijn mobiele website opnieuw opgebouwd. Resultaat is een nieuwe versie genaamd Twitter Lite. De voordelen zijn lagere laadtijden en een modus voor gegevensbesparing. De functionaliteit is vergelijkbaar met de app. twitte Twitter heeft een nieuwe versie van zijn mobiele website uitgebracht.

Kleiner, economischer en toegankelijker via de browser: Twitter heeft zijn toegang via het mobiele netwerk herzien - Twitter Lite is het resultaat.



Uitgerust met bijna dezelfde functionaliteit als de Twitter-app, werkt het programma op elke mobiele applicatie Smartphone of tablet in de browser. Met minder dan een megabyte in grootte, is Twitter Lite ontworpen om snel te laden, zelfs op langzame en onbetrouwbare mobiele verbindingen, en werkt zelfs als de netwerkverbinding uitvalt. Een optionele modus voor het opslaan van gegevens laadt in eerste instantie afbeeldingen als een voorbeeld, wat tot 70 procent moet besparen. Dit is met name voordelig in landen met trage draadloze netwerken of hoge kosten voor gegevensoverdracht.



Twitter Lite is te vinden op Android en iOS als snelstartpictogram op het startscherm. De Chrome-browser van Google en een handvol andere Android-browsers kunnen ook aangepaste pushberichten weergeven.



Twitter Lite



Twitter op Twitter Lite

Popular

Recent Posts

Blogarchief