Mercedes introduceert S-Klasse met plug-in-technologie voor 2014

De S-Klasse is de auto van drie liter: op de autosalon van Frankfurt in Frankfurt wil Mercedes de plug-in-versie van de luxueuze sedan introduceren. De auto zal in 2014 in de verkoop gaan. bal Binnenkort te koop als plug-in hybride: de nieuwe S-Klasse van Mercedes.

Voor de International Motor Show (IAA) (openbare dagen: 14 tot 22 september) heeft Mercedes de plug-inversie van de nieuwe S-Klasse aangekondigd. Met batterij en elektromotor voor maximaal 30 kilometer emissievrij rijden, zou het standaard brandstofverbruik moeten dalen tot 3,0 liter per 100 kilometer en de CO2-uitstoot tot 69 g / km. In de handel is dit S 500 Plug-in hybride volgend jaar. De exacte lancering en de prijzen nog niet genoemd de Stuttgart fabrikant.



De volgens Mercedes' zuinige S-Klasse aller tijden "heeft een V6-benzinemotor met 245 kW / 333 pk, die met een elektrische motor van 80 kW / 109PS gekoppeld. Deze motor wordt aangedreven door een lithium-ion batterij, die u kunt laden niet alleen tijdens het rijden, maar ook bij de uitlaat. Volgens Mercedes kan het worden gebruikt voor ongeveer 30 kilometer, volledig elektrisch aangedreven of voor krachtige ondersteuning van de brander voor economisch starten en snelle acceleratie. Dus de luxe sedan krijgt van 0 tot 100 km / u in 5,5 seconden en bereikt, net als de conventionele varianten, 250 km / u.



IAA-website

Popular

Recent Posts

Blogarchief