Pedelec-helmen moeten uw hoofd beschermen

1 opmerking Pedelecs ondersteunen fietsers met een elektrische motor, tot een snelheid van 25 km / h. Dit maakt het trappen een stuk gemakkelijker, maar brengt ook meer risico op letsel met zich mee. Daarom is een veilige hoofdbescherming bijzonder belangrijk. mit einer höheren geschwindigkeit steigt auch das verletzungsrisiko: pedelec-fahrer sollten deshalb einen guten kopfschutz tragen. Een hogere snelheid verhoogt ook het risico op letsel: Pedelec-rijders moeten daarom een ​​goede hoofdbescherming dragen.

Pedelec-rijders moeten hun hoofd bijzonder goed beschermen. Omdat met de hogere snelheid in vergelijking met de normale fiets ook het risico op letsel toeneemt, zoals de Auto Club Europe (ACE) uitlegt.



Verbeterde bescherming zou helmen voorzien van meerdere lagen polycarbonaat. Ideaal voor de Pedelec zijn modellen die dieper aan de achterkant en zijkanten naar beneden worden getrokken om het bestuurdershoofd volledig te beschermen. Meer dekking is ook logisch in de ogen en oren.



Een speciale standaard naast de CE-norm (EN 1078) voor conventionele fietshelmen bestaat niet voor pedelec-helmen volgens ACE. In Nederland is echter een helmstandaard voor maximaal 45 kilometer per uur snelle S-Pedelecs. Deze helmen zijn ook wijdverspreid in Duitsland en hebben aan de voorkant en bij de tempels een versterkte constructie, leggen de experts uit.


Helm vereist in Duitsland voor S-Pedelecs, maar niet voor normale pedelecs, die verkeersrecht zijn als fietsen.



ACE-bericht

Popular

Recent Posts

Blogarchief