Koopjesapps zijn gegevensverzamelaars

Kortingsacties, kortingsbonnen of kortingsbonnen zijn niet alleen beschikbaar op internet. Koopjesjagers kunnen onderweg met een smartphone minstens zes apps gebruiken met smartphones. Maar u moet de toepassingen van naderbij bekijken.

Kortingsacties, kortingsbonnen of kortingsbonnen zijn niet alleen beschikbaar op internet. Koopjesjagers kunnen onderweg met een smartphone minstens zes apps gebruiken met smartphones. Maar de toepassingen moeten nauwkeurig worden onderzocht.



Koopjesapps kunnen vinden waar de gebruiker zich bevindt. Als gevolg hiervan worden deals van winkels in de buurt automatisch weergegeven op het display, meldt Computer Bild magazine, dat zeven koopjes-apps heeft getest.



Degenen die ze gebruiken, moeten zich ervan bewust zijn dat de providers Profielen van gebruikers kunnen maken en gebruiken voor bijvoorbeeld gepersonaliseerde reclame, de testers. Daarnaast is het aanbevolen om naar de algemene voorwaarden te kijken: er zijn providers die zelfs de gebruikersgegevens aan andere bedrijven overlaten.



De meeste aanbiedingen zijn beschikbaar in grote steden of grootstedelijke gebieden. In een straal van vijf kilometer van de stadscentra van Berlijn, Düsseldorf, Hamburg, München en Stuttgart vonden de testers maximaal 60 aanbiedingen per stad. Kort gezegd bieden de apps gratis kortingsbonnen of kortingsbonnen die geld kosten.

Popular

Recent Posts

Blogarchief