Maak screenshots met Windows 8

Bij Windows was het lastig om schermafbeeldingen op te slaan. De nieuwe Windows 8 maakt het eenvoudiger: de inhoud van het opgenomen scherm wordt automatisch opgeslagen. praktisch Praktische innovatie in Windows 8: Screenshots worden automatisch opgeslagen in JPG-formaat in een extra map.

Bij Windows was het lastig om schermafbeeldingen op te slaan. De nieuwe Windows 8 maakt het eenvoudiger: de inhoud van het opgenomen scherm wordt automatisch opgeslagen.



Als u een foto wilt maken van de huidige scherminhoud, maak dan een screenshot. Ideaal voor het houden van een foutmelding, het wangedrag van een aanvraag of gewoon een aanbevolen website. Tot nu toe is Windows niet bood een zeer handige manier om screenshots te nemen: De opname is gekopieerd naar het klembord - sla het beeldbestand voor de gebruiker zelf verantwoordelijk was



Windows 8 biedt meer comfort.. Wie de toetscombinatie [Windows] + [print] hier bediend, maakt een foto van de huidige inhoud van het scherm. Zoals eerder, eindigt de opname in het klembord. Tegelijkertijd wordt de gemaakte schermafbeelding echter ook opgeslagen als een afbeeldingsbestand (in JPG-indeling) in de map "PicturesScreenshots". Hier kunt u op elk moment eenvoudig alle schermafbeeldingen openen en de afbeeldingsbestanden kunnen nog steeds worden gebruikt, bijvoorbeeld om ze aan een e-mail te koppelen.

Popular

Recent Posts

Blogarchief