Vouwcaravan: een goedkoop alternatief voor een camper

Ze zijn goedkoper dan stacaravans en comfortabeler dan een tent: vouwcaravans zijn geschikt voor kampeerders die op zoek zijn naar een middenweg tussen de twee varianten. Dit wordt verklaard door de ADAC in München, die acht tenttrailers heeft getest. sie sind kompakter und günstiger als wohnmobile und bieten mehr komfort als ein zelt: klappcaravans gibt es für unterschiedliche ansprüche. (bild: adac/dpa/tmn) Ze zijn compacter en goedkoper dan campers en bieden meer comfort dan een tent: Vouwcaravans zijn beschikbaar voor verschillende vereisten. (Afbeelding: ADAC / dpa / tmn)

Ze zijn goedkoper dan campers en comfortabeler dan een tent: vouwcaravans zijn geschikt voor kampeerders die op zoek zijn naar een middenweg tussen de twee varianten. Dit wordt verklaard door de ADAC in München, die acht tenttrailers heeft getest.



Volgens de ADAC-test zijn vouwcaravans goedkoper en lichter dan conventionele caravans en kunnen ze ook door kleinere voertuigen worden voortgetrokken. Kampeerauto's kunnen ook in een garage overwinteren vanwege hun compactere afmetingen. Volgens de autoclub waren alle geteste modellen solide en betrouwbaar.



Afhankelijk van het gebruik kunnen kampeerders kiezen tussen verschillende modellen, die ongeveer € 5.000 kosten. Eerder familie geschikte varianten bieden meestal twee vaste opvouwbare bedden en andere liggende gebieden. Tenttrailers voor off-road gebruik komen met minder comfort, maar zijn bijzonder scheurbestendig en robuust. Kampeerders hebben een luchtbed of matras als een tent nodig. Daarnaast zijn er luxere modellen met allerlei extra's en gimmicks. Volgens de ADAC kosten ze evenveel als een mid-range caravan.

Popular

Recent Posts

Blogarchief