Gebruik de snelle startbalk van Vista via de snelkoppeling

Met de snelstartbalk naast de knop Start hebben gebruikers toegang tot veelgebruikte programma's en bestanden. U kunt ook de eerste negen pictogrammen oproepen met behulp van snelkoppelingen in Windows Vista. window Windows Vista wordt een beetje oud, maar op veel computers draait het besturingssysteem nog steeds. Met een gimmick kan de toegang tot programma's worden ingekort.

De snelstartbalk naast de knop Start geeft gebruikers toegang tot veelgebruikte programma's en bestanden. U kunt ook de eerste negen pictogrammen oproepen met behulp van snelkoppelingen in Windows Vista.



Om toegang te krijgen tot de snelstartpictogrammen met behulp van het toetsenbord, gebruiken gebruikers de numerieke toetsen 1 t / m 9 in combinatie met de Windows-toets. U kunt bijvoorbeeld het programma uiterst links starten door tegelijkertijd op [Windows] + [1] te drukken. Het programma of bestand rechts ervan is verantwoordelijk voor [Windows] + [2], enzovoort.



Windows 7 heeft geen snelstartbalk. Als een van de bovenstaande snelkoppelingen hier wordt ingedrukt, wordt het programma gestart, dat is gekoppeld aan de taakbalk op de overeenkomstige positie. Als het programma al wordt uitgevoerd, gebruikt u de toetsencombinatie om over te schakelen naar het huidige exemplaar.

Popular

Recent Posts

Blogarchief