Hang op dubieuze oproepen

Rogue bedrijven en cheaters gaan consumenten met hun reclame en sales calls op je zenuwen. Het is nauwelijks mogelijk om iets aan te doen.

Dubious bedrijven en cheaters gaan consumenten met hun reclame en sales calls op je zenuwen. Het is nauwelijks mogelijk om iets aan te doen.



Vaak voert de dubieuze beller autoriteiten of vertrouwde organisaties en lijn het technisch zodat misbruik zelfs het aantal van de instelling in het display, waarschuwt de Consumer Rheinland - Palts. Belde moet dan meteen ophangen. Omdat de autoriteiten of de consument voorstanders roepen niet ongevraagd en niet proberen fortiori, abonnementen of betaalde diensten te verkopen aan de telefoon.



Volgens de bescherming van de consument zal naar verwachting alleen de rip-off te beëindigen wanneer de wet om onbevoegde telemarketing tegen te gaan wordt aangescherpt en een contract wordt pas gesloten nadat de schriftelijke bevestiging geldig is. Op dit moment kunnen koperen bedrijven nog steeds contracten forceren voor consumenten. De ervaringen van personen die worden beïnvloed door ongeoorloofde en frauduleuze reclamecalls, worden door de Consumentencentra anoniem op internet opgeslagen. Consumenten kunnen tot 16 september 2012 deelnemen aan de enquête

Popular

Recent Posts

Blogarchief