Oettinger: concept voor een gemeenschappelijke digitale markt in mei

eu-kommissa EU-commissaris Günther Oettinger wil een plaats 28 nationale digitale markten voor Europa.

EU Digital-commissaris Günther Oettinger wil een interne digitale markt in Europa en concrete plannen voor het in mei door te creëren.



Europa moet de divisie snel in 28 nationale markten met eigen regels te overwinnen, Oettinger zei op het Internet Conference DLD in München. die is al lang uitgewerkt unified privacybeleid moet tegen het einde van het jaar worden goedgekeurd. Voor de zomer moet er een kader voor de beveiliging van gegevens. Bovendien had Europa snel een hervorming van het auteursrecht en een infrastructuurstrategie nodig.



We hebben netneutraliteit nodig, zei Oettinger duidelijk over de kwestie van gelijke toegang tot netwerken. Netwerkneutraliteit verwijst naar het principe dat alle soorten gegevens gelijk moeten worden behandeld. Er moet voor iedereen een hoog niveau van toegang tot internet beschikbaar zijn. De vraag is, wat kun je nog meer doen, zei Oettinger tegelijkertijd? Het kan in het algemeen belang zijn, bijvoorbeeld dat als de bandbreedte van de auto te kort is, bestuurders sneller toegang hebben tot verkeersinformatie dan kinderen op de achterbank van media-inhoud.

Popular

Recent Posts

Blogarchief