Computer & Technology: Leased Line to Smartphone: Nieuwe SLR Nikon D3400

22.08.2016 Nikon gooit een nieuwe camera op de markt. Het instapmodel D3300 wordt geleverd in een herziene versie. Wat brengt de SLR D3400? di De nieuwe Nikon D3400 is ook beschikbaar in de set met een 18-55 mm-zoomlens (afgebeeld) voor 629 euro.

Nieuwe opvolger van de Nikon D3300: de reflexcamera van de D3400 wordt geleverd met snapbridge-technologie - zo beschrijft de fabrikant de Bluetooth-verbinding tussen de camera en een toepassing op een smartphone of tablet.



Is dit speciale lijn elke opname foto gemaakt rechtstreeks naar uw mobiele apparaat voor Snapbridge app (Android alleen) overgebracht, zodat het over het automatisch kan worden verdeeld.



ongewijzigd ten opzichte van het vorige model en ook de afstandsbediening mogelijkheden via app die bieden Wi-Fi-Snapbridge camera's van Nikon, niet beschikbaar zijn gebleven - maar kan over de verbinding alleen foto's met een maximale resolutie van twee megapixels overgedragen. is ongeveer een 24 megapixels sensor APS-C formaat en de drie-inch display. Ook functies zoals de maximale continue opnamesnelheid van 5 frames per seconde of de framesnelheid van 60 frames per seconde voor Full HD-videobeelden blijven ongewijzigd. De D3400-case is beschikbaar vanaf half september voor 499 euro.

Popular

Recent Posts

Blogarchief