Fiat laat 500L trekking zien voor grootstadavontuur

In Los Angeles presenteert Fiat een nieuwe versie van de 500L: Trekking is de naam van het model. Voor uitstapjes in de omgeving is de auto geschikt, maar beperkt. Robuust maar niet off-road: de Fiat 500L Trekking heeft geen vierwielaandrijving.

Fiat presenteert in Los Angeles een nieuwe versie van de 500L: Trekking wordt het model genoemd. Voor off-road rijden is de auto echter beperkt.



Fiat heeft een nieuwe versie van zijn 500L geïntroduceerd op de Los Angeles LA Auto Show (30 november tot 9 december). De trekkingsversie van de uitgebreide kleine auto rijdt op massieve 17-inch wielen. Bovendien hebben de Italianen de bodemvrijheid verhoogd en de flanken van de vijfdeurs voorzien van stevige plastic panelen. Voor off-road rijden is de auto slechts gedeeltelijk geschikt, ondanks de robuuste functies: een vierwielaandrijving is niet voorzien.



Fiat geeft nog geen details over de motoren. Het is echter waarschijnlijk dat er twee benzinemotoren zullen zijn en één diesel voor de normale 500L, met een vermogensbereik van 63 kW / 85 pk tot 77 kW / 105 pk. De prijzen die Fiat wil aankondigen kort voordat de verkoop start in de eerste helft van 2013.

Popular

Recent Posts

Blogarchief