Samsung-laptops met lederen uitstraling

di De zwarte versie van de Ativ Book 9 Style met deksel in steekontwerp.

Samsung heeft gekozen voor leer op zowel zijn Chromebook 2 als de nieuwe Ativ Book 9-stijl. De display-steunen van de apparaten die gepresenteerd worden op de computerbeurs CeBIt (10 tot 14 maart) zijn bekleed met imitatieleder.



De fabrikant noemt de nieuwe omslag van zijn Ativ Book 9 Stitch Design. De Ativ is een 1,8 cm dikke en bijna 2 kg zware notebook met 15,6-inch full HD-scherm, Core i5-processor, 128 GB (SS) harde schijf en Windows 8.1. Het is beschikbaar in zwart-wit.



De Chromebook 2 heeft 11,6-inch HD - en 13,3-inch Full HD-schermen. Beide varianten zijn ongeveer 1,7 centimeter dik en respectievelijk 1,2 en 1,4 kilogram. De processor is de achtkern-chip van Samsung die Exynos 5 gebruikt, het geheugen heeft een capaciteit van 16 GB - het besturingssysteem Chrome van Google is immers ontworpen om constant online te zijn en verbonden met de Google Cloud. Qua kleuren zijn de Chromebooks verkrijgbaar in zwart of grijs. Prijzen en beschikbaarheid van de fabrikant gaven aanvankelijk geen naam.

Popular

Recent Posts

Blogarchief