500 g kleine aardappelen, 2-3 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel rozemarijn, zout en peper, 4 kalkoenbouten, eetlepel tomatenketchup, halve theelepel gehakte tijm, halve theelepel edele paprikapoeder, draag een citroen, 2 eetlepels koolzaadolie 300 g gesneden kaas, melk, 1 bosje bieslook in dunne ringen
preparaat :.
oven voorverwarmen op 180 graden. wassen van aardappelen en in tweeën gesneden met shell lengte. In een schot met olijfolie en rozemarijn mix, breng op smaak met zout en peper en plaats in de braadslee.
Meng de ketchup voor de marinade met tijm, paprika, citroen en olie. Verspreid de stukken vlees royaal, zout en peper en voeg toe aan de aardappelen. Bak ongeveer 50 minuten in de oven tot ze krokant zijn.
Roer de roomkaas voor de bieslookroom met wat melk en serveer met de bieslook uit de oven. rood
"