Compact SUV Mitsubishi Eclipse Cross start in de herfst

Een robuust en praktisch voertuig wordt geïntroduceerd door Mitsubishi met het Eclipse Cross. Een blik op zijn nieuwigheid gaf de Japanse fabrikant net op de Autosalon van Genève. ein Een mix van een dynamische coupé en een ruige SUV: Mitsubishi toont het Eclipse Cross in Genève - het zal in de herfst te koop worden aangeboden.

Een mix van dynamische coupé en ruige SUV - zo beschrijft Mitsubishi de lijnen van het Eclipse Cross. De nieuw ontwikkelde compacte SUV toont Mitsubishi op de Autosalon van Genève (openbare dagen 9 tot 19 maart).



Visueel gezien is er een achterwaarts hellende lijn die doorloopt tot aan de achterlichten, evenals een steile aflopende daklijn. De bijna 4,41 meter lange en 1,81 meter brede SUV heeft een wielbasis van 2,67 meter.



Een elektronisch gestuurde variabele vierwielaandrijving, afhankelijk van de rijsituatie en de wegomstandigheden, zorgt voor de voortgang, niet alleen offroad Haalt naar voren naar de achterwielen, vertel de Japanners.



Aan de binnenkant bevindt zich een infotainmentsysteem met touchpad-bediening op de middenconsole en een head-updisplay voor de bestuurder. Als een motor noemt Mitsubishi een 1.5 turbo benzinemotor, die gepaard moet gaan met handgeschakelde of continu variabele transmissie met zes snelheden, en een 2.2 liter turbodiesel met achttrapsautomaat.



Autosalon van Genève

Popular

Recent Posts

Blogarchief