Zynga verandert de iPad in een wortelveld

De gratis games-app "CityVille Hometown" brengt het landschap van een levendig dorp op iPad, iPhone of iPod touch. Het bekende voor zijn Facebook-gamesontwikkelaar Zynga verbindt dus zijn browserspel CityVille met de apparaten van Apple.

De gratis app "CityVille Hometown" brengt het landschap van een bruisende stad naar iPad, iPhone of iPod touch. Het bekende voor zijn Facebook-gamesontwikkelaar Zynga verbindt dus zijn browserspel CityVille met de apparaten van Apple.



Een blond wezen genaamd Kate leidt de spelers van "CityVille Hometown" door de eerste stappen. Eerst krijgt de plaats een naam, dan moeten bomen worden geveld om plaats te maken voor een huis. Bovenaan het scherm geeft een balk informatie over het aantal inwoners, beschikbare energie en het geld dat nodig is om het kleine stadje in de kassa te bouwen.



De spelers worden geïnformeerd door middel van de "push" - functie, zoals het wortelveld rijp voor de oogst. Er is altijd wel iets te doen in het kleine stadje met zijn drukke inwoners. Als je wilt, kun je het spel verbinden met je persoonlijke Facebook-account en grondstoffen of speciale items ruilen met vrienden.

Popular

Recent Posts

Blogarchief