BMW M3 viert première in Los Angeles als CS-model

Opvallend ontwerp, krachtiger motor: BMW heeft de M3 opnieuw geslepen en presenteert hem op de Los Angeles Auto Show als een CS-model met 338 kW / 460 pk. nachgeschärft: der bmw m3 cs kommt im januar in einer limitierten auflage von 1200 stück auf den markt. Relighted: De BMW M3 CS komt in januari in een gelimiteerde oplage van 1200 stuks op de markt.

Na de M4 trekt BMW nu ook de M3 aan. De autofabrikant toont de sedan op de Motorshow in Los Angeles (openbare dagen: 1 tot 10 december) voor de eerste keer als een CS-model.



Beperkt tot 1200 exemplaren, de vierdeursauto wordt geleverd met het opvallende ontwerp en de versterkte motor in de auto. Januari in de handel, dus de fabrikant.



De CS onderscheidt zich van de conventionele M3 voornamelijk door het verhoogde vermogen van 338 kW / 460 pk voor de zescilindermotor. De M3 CS accelereert nu in 3,9 seconden van 0 naar 100 km / u en is standaard in staat om 280 km / h te halen. Het verbruik van de 3.0-liter motor is BMW met 8.3 liter (194 g / km CO2).



Om de standaard te herkennen met M3 CS met dubbele koppeling en achterwielaandrijving, onder andere op een nieuwe achterspoiler op het kofferdeksel, het uitgebreide gebruik van carbon en een uitgebreider lederen interieur.



Los Angeles Auto Show

Popular

Recent Posts

Blogarchief