Chrome waarschuwt voor malwareknopen en phishing-banners

Gegarandeerde gegevens vrijgeven of malware downloaden: Google waarschuwt voor de verschillende oplichting op het internet en breidt de beveiligingsfuncties van zijn Chrome-browser uit. googl Google waarschuwt voor verschillende internetzwendelacties en breidt de beveiligingsfuncties van zijn Chrome-browser uit.

Google blijft de beveiligingsfuncties voor de Chrome-browser uitbreiden. In de toekomst zullen pagina's die frauduleuze advertenties of downloadknoppen bevatten die bedoeld zijn om gebruikers te misleiden om gevoelige gegevens vrij te geven of kwaadwillende software te downloaden, niet langer direct worden geopend.



In plaats daarvan ziet de gebruiker eerst een waarschuwing en kan hij in alle rust beslissen of hij nog steeds naar de pagina wil of de navigatie afbreekt. In dit formulier heeft Chrome u eerder gewaarschuwd als u sites wilde bezoeken die ongewenste software installeren wanneer u deze opent.



Frauduleuze downloadvelden en knoppen gedragen zich of lijken vaak op hints of prompts van Besturingssysteem, geïnstalleerde software of de website die u momenteel bekijkt. Phishing-scammers proberen gebruikers ook te ontstemmen met banners of advertenties, zodat ze erop kunnen klikken en vervolgens gevoelige gegevens zoals wachtwoorden kunnen invoeren of een valse klantenservice kunnen bellen.



Google Messaging

Popular

Recent Posts

Blogarchief