"De Sims" komt binnenkort op Facebook

Electronic Arts (EA) lanceert de 'Sims', een van de meest succesvolle simulatiegames, in 's werelds grootste online-netwerk Facebook. "The Sims Social" is gepland voor de zomer. "die sims" ist eine der erfolgreichsten simulationen der computerspielgeschichte - demnächst wuseln die kleinen figuren auch bei facebook. (bild: facebook) "De Sims" is een van de meest succesvolle simulaties in de geschiedenis van computerspellen - in de nabije toekomst zullen de kleine personages ook op Facebook staan. (Photo: Facebook)

Electronic Arts (EA) lanceert de "Sims", een van de meest succesvolle simulatiegames, in 's werelds grootste online-netwerk Facebook. "The Sims Social" is gepland voor de zomer.



Er wordt gezegd dat "The Sims Social" beschikbaar is in vijf talen in 's werelds grootste sociale netwerk, aldus de game-uitgever. "Net zoals jij en ik nu 'De Sims' zijn op Facebook", zei EA-manager Jeff Karp. Het Facebook-netwerk moet nieuwe spelvarianten mogelijk maken voor hun eigen vrienden. De Sims kunnen ook via de app op de smartphone worden gespeeld.



In de afgelopen elf jaar zijn volgens Electronic Arts meer dan 140 miljoen Sims-spellen verkocht. De 'Sims' is een levenssimulatie waarin spelers vriendschappen en relaties kunnen sluiten, beroepen kunnen uitvoeren en huizen kunnen bouwen in talloze afleveringen.

Popular

Recent Posts

Blogarchief