Jaguar kondigt E-Pace aan als de tweede SUV-reeks

SUV's zijn populair - niet alleen met de Duitsers. De Britse autofabrikant Jaguar breidt zijn assortiment uit met een ander terreinmodel: de E-Pace. i Jaguar wil de E-Pace in juli introduceren en later dit jaar op de markt brengen. De prijzen voor de SUV beginnen bij ongeveer 35.000 euro.

De Britten negeren lang de SUV-trend - nu kunnen ze niet snel genoeg gaan: slechts een jaar na de F-Pace brengt Jaguar onderweg een klasse onder de E-Pace.



Als het luxe Britse fabrikant aangekondigd dat de nieuwe concurrent van de Audi Q5, BMW X3 en Mercedes GLC dit jaar zal worden gepresenteerd in medio juli, en later in de handel. Prijzen beginnen bij ongeveer 35.000 euro, dus Jaguar.



Technisch gezien is de E-Pace is nauw verwant aan de Jaguar XE en haar ingezette zijn optionele all-wheel drive en zijn zogenaamde Ingenium motoren met vier of zes cilinders en 2, 0 of 3,0 liter.



Dienovereenkomstig dient benzinemotor van 147 kW / 200 pk tot 250 kW / 340 pk en dieselmotoren van 120 kW / 163 pk tot 132 kW / 180 pk zijn. Jaguar heeft nog geen verdere technische details of details genoemd.

Popular

Recent Posts

Blogarchief