Word 2010 kan termen zo snel als bliksem

vertalen Vertaal een term in een vreemde taal alleen in het Duits? Dat was tot nu toe in Microsoft Word verbonden met wat klikwerk. Maar met de 2010-versie die is veranderd. praktische neuerung: microsoft hat in word 2010 eine übersetzungsfunktion integriert. (bild: word) Praktische innovatie: Microsoft heeft een vertaalfunctie geïntegreerd in Word 2010. (Afbeelding: Woord)

Vertaal een term voor een vreemde taal gewoon in het Duits? Dat was tot nu toe in Microsoft Word verbonden met wat klikwerk. Maar met de 2010-versie die is veranderd.



Tot nu toe moest de term van het document naar het klembord worden gekopieerd, waarna een vertaalhulpmiddel moest worden gestart of een webpagina met een woordenboek moest worden geopend en de gekopieerde term daar moest worden ingevoegd. Vervelend.



Sinds Word 2010 kan veel klikwerk worden opgeslagen, omdat Word 2010 termen kan vertalen met slechts twee muisklikken. In Word 2010 is een vertaalfunctie geïntegreerd. Om dit te doen, stelt u de bron - en doeltalen in het menulint "Check" in met de opdracht "Vertaal | Selecteer taal voor vertaling". Hierna kunnen woorden worden vertaald door er met de rechtermuisknop op te klikken en de opdracht "Opzoeken | Engelse hulp: Duits" weer te geven met de juiste vertaling. Dit werkt echter alleen met een bestaande internetverbinding.

Popular

Recent Posts

Blogarchief