Achtergrond: Microsoft's "BrowserChoice&quot

Het keuzevenster "Browser Choice" moeten pc-gebruikers vereenvoudigen met Microsoft's Windows besturingssysteem, een andere browser dan degene die is ontwikkeld door Microsoft Internet Explorer en installeer vinden.

Het keuzevenster "Browser Choice" moeten pc-gebruikers vereenvoudigen met Windows-besturingssysteem van Microsoft, aan een andere browser dan degene die is ontwikkeld door Microsoft Internet Explorer te vinden en te installeren.



Microsoft had in het najaar van 2009 in een EU Antitrustprocedures toegewijd aan deze selectiemelding. De lijst kan ook later worden gevonden op het adres www. browserchoice. eu



Het selectievenster toont gebruikers in de Europese Economische Ruimte die een nieuwe Windows-computer in gebruik nemen of momenteel een Windows-systeem op hun computer installeren. In het dialoogvenster worden 12 browsers weergegeven om op internet te browsen. Ten eerste zien gebruikers de vijf populairste browsers, naast de Microsoft-browser Firefox Mozilla, Google Chrome, Opera en Maxthon. De programma's worden weergegeven in een willekeurige volgorde.



Deze browsers gebruiken verschillende technieken om inhoud op internet weer te geven. Als gebruikers de weergavebalk van het venster verplaatsen, worden zeven andere minder bekende programma's weergegeven, zoals Comodo Dragon of Rockmelt. De lijst met kleinere browserproviders is sinds maart 2010 verschillende keren gewijzigd.

Popular

Recent Posts

Blogarchief