Elektrisch blad vanaf 36 990 Euro

Met de Nissan Leaf (Engels voor: blad) start Nissan nu in april 2012 op de Duitse markt voor elektrische mobiliteit. Het wordt verdeeld voor de prijs van 36 990 euro via 18 geselecteerde dealers. in anderen europäischen ländern schon seit monaten auf dem markt: der nissan leaf, ein vollwertiges elektroauto für fünf personen. In andere Europese landen voor maanden op de markt: de Nissan Leaf, een volwaardige elektrische auto voor vijf personen.

Met de Nissan Leaf (Engels voor: blad) start Nissan in april 2012 nu ook op de Duitse markt in elektrische mobiliteit. Het wordt verdeeld voor de prijs van 36 990 euro via 18 geselecteerde dealers.



De vierdeurs en 4,45 meter lange sedan met een laadvriendelijke achterklep en vijf stoelen is volgens Nissan de "eerste in grote aantallen gebouwde en volledig gezinsvriendelijke, pure elektrische auto". Nissan benadrukt de gunstige Leaf-prijs in vergelijking met andere concurrenten.



De Leaf, die al maandenlang wordt aangeboden in sommige Europese landen (Frankrijk, Portugal, het Verenigd Koninkrijk, Nederland), waar elektrische auto's worden gesubsidieerd door de staat, biedt een topsnelheid van net geen 150 km / h en volgens fabrieksspecificaties een bereik van 150 tot 200 kilometer en werd verkozen tot "Auto van het Jaar 2011" door de Europese Car-van-het-Jaar jury. Nissan wil eind 2013 het aantal bases geschikt voor de Leaf in Duitsland uitbreiden tot 100 bedrijven. Midden

Popular

Recent Posts

Blogarchief