Slimme studie Forstars verandert de auto in een rollende bioscoop

De sterren in de lucht en de sterren op het scherm - beide brengen Smart met de studie Forstars in de auto. Voor de dochtermaatschappij van Mercedes heeft de stadsauto aan een mengsel van coupé en SUV met glasdak en projector herbouwd. mobile Mobiel filmtheater: Smart Forstars is in de motorkap van het onderzoek een beamer, door het glazen dak schijnen de sterren.

De sterren aan de hemel en de sterren op het scherm - Smart brengt beide samen met de studie Forstars in de auto. Voor de dochtermaatschappij van Mercedes heeft de stadsauto aan een mengsel van coupé en SUV met glasdak en projector herbouwd.



De projector is geïntegreerd in de motorkap, bijvoorbeeld als binnenmuren dienen als vervanging voor het scherm, vertelt Smart voorafgaand aan de eerlijke première van de Forstars op de Autosalon van Parijs (openbare dagen: 29 september tot 14 oktober). De privébioscoop op wielen is een verdere ontwikkeling van de pick-upstudie For Us die in januari werd gepresenteerd.



Massaproductie van de eerlijke auto is onwaarschijnlijk. Alleen de aandrijftechniek heeft een referentie in de werkelijkheid: elektrische motor en lithium-ionbatterij komen van het productiemodel Smart Ed. De capaciteit van de batterijaandrijving is echter verhoogd met 5 kW / 7 pk tot 60 kW / 82 pk. Dit geeft de Forstars een topsnelheid van meer dan 130 km / h, zegt Smart.

Popular

Recent Posts

Blogarchief