Mercedes CLS is goedkoper - instapmodel vanaf 54 086 Euro

di De faceliftgeneratie van de Mercedes CLS - afgebeeld op de combinatieversie Shooting Brake - is vanaf september verkrijgbaar bij de dealers.

De Mercedes CLS is goedkoper in de trein van een facelift. Dit is van invloed op naast de nieuwe basisversie en de meeste andere modelversies. De faceliftgeneratie is vanaf september beschikbaar.



Dit komt niet alleen door de nieuwe basisversie van de CLS 220 BlueTec met 125 kW / 170 pk diesel, die start als een vierdeurs coupe van 54 086 euro en minimaal 55 990 euro kost in de combinatieversie Shooting Brake de fabrikant van het Goodwood Festival of Speed ​​in Engeland. Maar de prijzen dalen volgens Mercedes voor de meeste andere modelversies met maximaal 3000 euro. Bovenaan de prijslijst bevindt zich de 430 kW / 585 pk sterke CLS 63 AMG S-opnameboot voor minimaal 132 983 euro.



Het motorenassortiment dat beschikbaar is vanaf de facelift-generatie van september omvat drie diesel - en vier benzinemotoren. Voor het eerst combineerde Mercedes vier van de zeven eenheden met een 9-traps automatische transmissie. De optisch discreet gereviseerde CLS-modellen worden geleverd met standaard LED-koplampen. Daarnaast worden een nieuwe generatie infotainmentsystemen en de online service "Mercedes connect me" gebruikt, onder meer voor onderhoud en storingsbeheer.

Popular

Recent Posts

Blogarchief