Mercedes E-Klasse gaat extra lang in China

Mercedes heeft een uitgebreide E-Klasse met een grotere wielbasis. Maar in Duitsland wil de groep deze versie niet verkopen. lang Lange sedan: de gestrekte tot 5,06 meter Mercedes E-klasse Daimler bouwt samen met een Chinese partner alleen voor kopers in China.

Uitbreiding voor de nieuwe Mercedes E-Klasse: op de Motorshow in Beijing (openbare dagen: 27 april tot 4 mei), is het in een versie met 14 centimeter wielbasis.



Volgens het bedrijf is dit te wijten aan het bovengemiddelde aandeel van auto's met chauffeur op de Chinese markt.



De 3,08 meter lange wielbasis van de nu 5.06 meter lange E-Klasse volgens Mercedes profiteerde uitsluitend de Hinterbänklern. Deze profiteren niet alleen van meer beenruimte, maar krijgen ook een nieuwe bedieningsconsole in de middenarmsteun. Het biedt zo'n USB-poort, een van airconditioning voorzien opbergvak, gekoelde bekerhouder, en de eerste keer bij Mercedes een touch screen, die kan worden bediend vanaf de achterkant infotainment.



Hoewel waarschijnlijk een taxi klanten of families in Europa meer beenruimte zou graag in de achterkant zijn, Mercedes gaf een afwijzing dergelijke eisen: de lange e-klasse gebouwd in samenwerking met een Chinese partner in China - en alleen verkocht er


.

Popular

Recent Posts

Blogarchief