Vermijd PDF's van onbekende bronnen met iPhone en iPad

Eigenaren van iPhones en iPads mogen geen PDF-bestanden openen van onbekende of onveilige bronnen. Achtergrondproblemen zijn kwetsbaarheden in een programmabibliotheek waardoor aanvallers het apparaat met malware kunnen infecteren. angreifer könnten das ipad ins visier nehmen. nutzer sollten daher keine pdf-dateien aus unbekannten quellen öffnen. (bild: dpa) Aanvallers kunnen de iPad targeten. Gebruikers moeten daarom geen PDF-bestanden openen van onbekende bronnen. (Afbeelding: dpa)

Eigenaars van iPhone en iPad mogen geen PDF-bestanden openen van onbekende of onveilige bronnen. De achtergrond is een kwetsbaarheid in een programmabibliotheek die door aanvallers kan worden gebruikt om het apparaat met malware te infecteren.



Het is te verwachten dat criminelen dit gat snel zullen gebruiken, volgens het Federaal Bureau voor Informatiebeveiliging (BSI) met. U kunt mogelijk vertrouwelijke informatie lezen, toegang krijgen tot ingebouwde camera's, naar gesprekken luisteren of de gebruiker zoeken via de ingebouwde GPS.



Het beveiligingsadvies wordt geacht te bieden totdat Apple software-updates aanbiedt. De getroffen kwetsbaarheden zijn iOS voor iPhone 3GS en 4 tot en met versie 4.3.3, iOS voor iPad en iPad 2 tot en met versie 4.3.3. Het kan niet worden uitgesloten dat andere iOS-versies ook worden beïnvloed door de hiaten.

Popular

Recent Posts

Blogarchief