Review Portal-medewerker ontkent gegevens - Verberg

Een medewerker van een internetbeoordelingsportaal voor klinieken dreigt te bezwijken omdat hij geen gegevens van een gebruiker wil publiceren. De Duisburger ziet zichzelf zelf als een redacteur.

Een medewerker van een internetbeoordelingsportaal voor klinieken wordt bedreigd met aanklagen omdat hij geen gegevens van een gebruiker wil publiceren. De Duisburger ziet zichzelf als een redacteur.



Hij heeft het recht om de getuigenis te weigeren om zijn bronnen te beschermen, vertelde hij donderdag aan het persbureau dpa. Geregistreerde gebruikers onder de aliasnaam kunnen klinieken beoordelen in het beoordelingsportal. Voor smaad, had een therapeut uit Hamm juridische stappen genomen tegen de bijdrage van een onbekende gebruiker, waardoor ze voelen zich gedenigreerd.



Omdat de verantwoordelijke medewerker niet de naam van de onbekende onthullen, de rechtbank Duisburg nu vijf dagen gevangenisstraf opgelegd aldus een woordvoerder. De magistraat van mening, het instellen van buitenlandse teksten had geen redactionele activiteit. In dit opzicht is het recht om te weigeren, geldt niet voor de medewerkers van de website. De 33-jarige ziet het anders: bijdragen van gebruikers zouden worden beoordeeld redactie. Hij diende een klacht in bij het Federale Constitutionele Hof om de rechtszekerheid te waarborgen. Hij diende een klacht in bij de rechtbank tegen het beslag.

Popular

Recent Posts

Blogarchief