Taxi Cooperative beschuldigt Uber illegale procedure voor taxiservice

Het geschil over aanbiedingen van de auto service Uber-agent in de volgende ronde. Ook bij de uitvoering van de nieuwe dienst Uber Uber taxi in strijd met het advies van de Cooperative Taxi Duitsland tegen de wet.



"Voor Uber korting met coupon codes taxi's", aldus Dieter Schlenker, voorzitter van Taxi Duitsland. Uber biedt een korting van 20 procent sinds woensdag in zijn platform voor de uitwisseling van taxiritten voor iets minder dan drie weken. maar



Op de set van Berlijn en Hamburg autoriteiten moeten de tarieven ook Uber houden, betoogde Schlenker. "We dringen er bij de autoriteiten om controles uit te voeren en ervoor te zorgen dat Uber voldoet aan de regels van de wet." Taxi Duitsland had plaatsgevonden ten opzichte van de vorige Uber diensten die al in de rechtbank.



De service van het Californische bedrijf had in de afgelopen weken, een verhit debat over mobiliteitsconcepten en de bescherming van de taxi handel geactiveerd. Deze week heeft Uber de UberTaxi-service toegevoegd aan zijn smartphone-app waarmee taxichauffeurs in Berlijn en Hamburg hun diensten kunnen aanbieden. Het bedrijf wil een klacht indienen tegen een verbod op zijn aanbiedingen in Hamburg en Berlijn.

Popular

Recent Posts

Blogarchief