Yahoo koopt een andere startup

Yahoo zet haar koopwoede en slikt een andere start-up. xobn Xobni is de tweede miljoenen dollars aankoop van Yahoo baas Marissa Mayer deze week alleen.

De noodlijdende internet pionier gekocht als het bedrijf gehaast op hun corporate blogs aangekondigd, het bedrijf Xobni.



Xobni's programma's zullen gebruikers helpen om bij te houden in uw eigen e-mail inbox te houden door over berichten van belangrijke contactpersonen worden gemarkeerd. Het product is al sinds al 2008



Xobni zei dat zijn technologie moet in Yahoo producten worden opgenomen. Net zoals Google en andere bedrijven, biedt Yahoo gratis e-mailadressen waarvoor de Xobni-technologie kan worden gebruikt.



Het is de tweede multi-miljoen dollar acquisitie van Yahoo baas Marissa Mayer deze week alleen. Op dinsdag maakte Yahoo bekend dat het de Videoapp Qwiki had gekocht. Volgens 'All Things D' lag de aankoopprijs tussen $ 40 miljoen en $ 50 miljoen.

In mei verwierf Mayer het Tumblr-blogplatform voor $ 1,1 miljard ($ 855 miljoen). De activiteiten van Yahoo waren recent echter zwak, voornamelijk als gevolg van de afname van de belangrijke advertentiebusiness.



Rapport over "All Things D"



Yahoo blog post kruisverwijzing naar Xobni blog

Popular

Recent Posts

Blogarchief