Honda CR-V met zuinige diesel en vernieuwd ontwerp

leich Enigszins geretoucheerd: Honda heeft de CR-V gereviseerd.

Honda geeft de CR-V een frisser front-end en een geretoucheerd achterste uiteinde. De belangrijkste innovatie bevindt zich echter onder de motorkap, volgens de fabrikant.



De Honda CR-V wordt een beetje opgefrist voor het nieuwe modeljaar. Je kunt de facelift-vintage van de compacte SUV bekijken op de autosalon van Parijs (openbare dagen: 4 tot 19 oktober). Hij is herkenbaar aan een opnieuw ontworpen voorkant en een geretoucheerde achterzijde met LED-achterlichten. . Het verhandelen van de nieuwe CR-V komt in het voorjaar, de prijzen nog niet de fabrikant genoemd



De belangrijkste nieuwigheid verbergen onder de motorkap, de importeur zei in Offenbach: Er wordt geleverd met de all-wheel-modellen in plaats van 2, 2 liter compressieontsteking met 110 kW / PS 150, een nieuwe 1,6-liter diesel met 118 kW / PS 160 en 350 newtonmeter (Nm) wordt gebruikt, die geacht wordt te veel economischer zijn. In combinatie met de zestraps handgeschakelde versnellingsbak, de CO2-uitstoot terug te keren naar 130 g / km met 11 procent.



Als u de auto bestelt met de nieuwe automatische negenversnellingsbak, verlaagt u de CO2-uitstoot in vergelijking met de huidige automatische vijfversnellingsbak met 20 procent tot minder dan 135 g / km, Honda. Voor de versies met voorwielaandrijving blijft de versie met een vermogen van 88 kW / 120 pk van de 1.6-liter motor aan.



Website van de autosalon van Parijs

Popular

Recent Posts

Blogarchief