Intel: geen camera in tv-box

Intel zal afzien van de geplande set-top box voor de tv op de videocamera, die het publiek zou moeten volgen.

Het veroorzaakte privacyproblemen en werkte niet goed in ingetogen licht, "zei Intel-directeur Erik Huggers van de Wall Street Journal.



Het oorspronkelijke idee van Intel was om er een te gebruiken Faciliteert gezichtsherkenningsfunctie, zodat het televisieprogramma automatisch kan worden afgestemd op het publiek, zoals Huggers in februari had verklaard. De volgende Microsoft-spelconsole Xbox One was onlangs in de kritiek vanwege het geplande gebruik van de camera voor de personalisatie van inhoud en communicatie met gebruikers.



Intel wil zijn box vooral een innovatieve bedieningsconcepten afdwingen, Bovendien worden alle televisie-uitzendingen opgenomen op Intel-servers en zijn ze meerdere dagen beschikbaar voor gebruikers, zodat zij geen eigen harde schijfontvangers nodig hebben.



Volgens mediaberichten is Intel nog steeds in onderhandeling met de Amerikaanse tv-industrie, De rechten die betrekking hebben op de producenten van tv-inhoud en de grote Amerikaanse tv-zenders worden beschouwd als een bijzondere moeilijkheid in het bedrijf. Dus Apple moet jarenlang op de markt bijten met zijn tv-plannen op graniet.



Huggers de "Wall Street Journal"

Popular

Recent Posts

Blogarchief