Cadillac toont volgende SUV gigant Escalade

wirk Ziet er behoorlijk monsterlijk uit: de nieuwe editie van de Cadillac Escalade. Hoekig ontwerp, enorme koplampen, veel chroom: zo komt de nieuwe generatie Cadillac Escalade erbij. Het off-road voertuig blijft een echte Amerikaan, hij komt aanvankelijk alleen met een V8-motor met een cilinderinhoud van 6,2 liter op de markt.



De Amerikaanse autoconstructeur Cadillac heeft de volgende generatie SUV Escalade geïntroduceerd. De hoekige SUV in de vorm van Mercedes GL en Audi Q7 zal beginnen in het voorjaar in Amerika en komt eind 2014 naar Europa, de GM dochteronderneming aangekondigd op de première in New York.



De nieuwe Escalade verrast met grote koplampen en overvloed aan chroom grille en hellingen. Interieur biedt Cadillac een luxueuze omgeving met veel latex en leer, liggend in de tweede van drie rijen stoelen en tal van high-tech in het oog. Deze omvatten een groot infotainmentcentrum op het aanraakscherm in de middenconsole, een breedbeeldscherm van 31 centimeter in plaats van de klassieke instrumenten en talrijke nieuwe hulpsystemen.



De Escalade is in eerste instantie alleen met een 6.2 liter V8-motor Verplaatsing beschikbaar. De eenheid moet sterker en zuiniger zijn dan de huidige V8 met 301 kW / 409 pk. Technische details en prijzen met de naam Cadillac nog niet. Voor de huidige Escalade-klanten in Duitsland betaalt u minimaal 78 520 euro.

Popular

Recent Posts

Blogarchief