Geen automatische Firefox-updates

Voor sommige versies worden updates van de gratis Firefox-browser automatisch geladen zonder tussenkomst van de gebruiker. De volgende keer dat u Firefox start, installeer dan de updates. Als u dit niet wilt, schakelt u deze functie eenvoudigweg uit. we Als u niet wilt dat Firefox-updates automatisch worden gestart, kunt u deze functie eenvoudig uitschakelen.

Sinds sommige versies worden updates van de gratis Firefox-browser automatisch geladen zonder tussenkomst van de gebruiker. De volgende keer dat u Firefox start, installeer dan de updates. Als u dit niet wilt, schakelt u deze functie eenvoudigweg uit.



Om automatische updates op Firefox uit te schakelen, start u gewoon de browser en klikt u op "Firefox-instellingen". Ga vervolgens naar het gedeelte 'Geavanceerd' en open het tabblad 'Update' eronder. Er zijn twee manieren om automatische installatie van toekomstige Firefox-updates te voorkomen. Ofwel, het zoeken naar updates is volledig uitgeschakeld, maar dit wordt niet aanbevolen. Of men beslist dat Firefox "controleert op updates, maar vraagt ​​alvorens te installeren". Op deze manier ontvangen gebruikers nog steeds de nieuwste versie, maar hebben ze het zelfs bij het downloaden van de update.

Popular

Recent Posts

Blogarchief