Aanpasbare opslag: SD-kaart samenvoegen met opslag

Muziek, foto's, video's: een interne opslag op een smartphone kan snel vol raken. Daarom is een externe SD-kaart de moeite waard. Op sommige smartphones kunnen beide herinneringen worden verbonden, maar dit is ook verbonden met een mango. i Op sommige smartphones kan het interne geheugen worden aangesloten op een externe geheugenkaart.

16 of 32 gigabytes - veel smartphones zijn alleen beschikbaar met een dunne opslagruimte. Sommige Android-telefoons kunnen echter worden gecompenseerd met een slot voor SD-kaarten. Hierdoor kunnen gebruikers het geheugen zelf uitbreiden.



In sommige HTC - en Lenovo-modellen kunnen SD-kaarten zelfs worden geformatteerd als een met het interne geheugen. Dit wordt aangegeven door het tijdschrift connect (uitgave 1/17). Of uw eigen smartphone deze functie ondersteunt, genaamd Adaptable Storage, kunnen gebruikers bedienen in de instellingen onder het invoergeheugen. Daar verschijnt de functie Formaat als intern geheugen. Om het geheugen van de mobiele telefoon op deze manier uit te breiden, kan logisch zijn, aldus het tijdschrift.



Android zorgt automatisch voor het delen van foto's, video's, offline kaarten en apps. De SD-kaart moet echter in een speciale modus worden geformatteerd. Als een eenvoudige schijf kan deze dan niet meer worden gebruikt.

Popular

Recent Posts

Blogarchief