Pompen en ballerina's moeten smal zijn

In de zomer decoreren de pumps en ballerina's in alle kleuren en vormen de voet van de vrouw. Zodat de strapless schoenen stevig op de voet blijven, moet u bij het kopen op de juiste snede letten. ballerina Ballerina's mogen niet te ver worden doorgeknipt, anders kan de drager 's avonds zijn voeten bezeren.

Pompen en ballerina's worden vaak te ver doorgesneden waar ze een voet moeten ondersteunen: op de wreef. In plaats daarvan moeten de voeten de schoen vasthouden met de meest kwetsbare punten, de bal en de tenen. Daarom glippen ze er vaak uit, en de tenen klemmen bij het proberen de schoen op de voet te houden. Het resultaat kan zijn dat uw voeten aan het eind van de dag pijn doen.



Het Duitse schoeneninstituut in Offenbach adviseert om op de aankoop te letten. Rechte pumps en ballerina's mogen niet te ver worden doorgesneden. Op hoge hakken mag de hak niet wiebelen. Anders knikt de drager iets.



Als, aan de andere kant, de voet te breed is voor de schoen, moet u hem niet te groot nemen. Omdat een model te lang het natuurlijk rollen van de voet belemmert. Dit leidt tot stress op de gewrichten en een onnatuurlijke gang. The Shoe Institute adviseert, dan is er geen zolen in set



Referenties:



Duits Shoe Institute: Hoe vind ik mijn juiste schoen, 110 pagina's, 9,80 euro, ISBN-13: 978-3-00 -031523-7



Bestel het boek hier

Popular

Recent Posts

Blogarchief