Zoeken naar hotels met Google Maps

Als u op zoek bent naar een hotel in een vreemde stad, kunt u Google Maps gebruiken. De online kaartservice toont op aanvraag niet alleen de juiste kaart van een stad, maar ook hotels en restaurants in de omgeving. touriste Toeristen kunnen ook Google Maps gebruiken om naar hotels in de omgeving te zoeken.

Als u op zoek bent naar een hotel in een vreemde stad, kunt u Google Maps gebruiken. De online kaartservice toont op aanvraag niet alleen de juiste kaart van een stad, maar ook hotels en restaurants in de omgeving.



De service is gratis en stelt u in staat om uw koers snel te bepalen. Ga naar Google Maps en voer het adres in. Als u op 'Zoeken' klikt, zorgt Google Maps ervoor dat de juiste kaartsectie wordt weergegeven. Als hotels nog niet worden weergegeven, leegt u het invoerveld en voert u hier 'Hotels' in. Nog een klik op "Zoeken" verlaat vervolgens de accommodatie verschijnen.



De belangrijkste hotels zijn gemarkeerd met letters ballonnen, meer informatie over die in de linkerkolom. Als u op een van de markeringen klikt, wordt meer informatie weergegeven. Voor veel hotels zijn ook ruwe prijzen en / of opmerkingen van gasten beschikbaar. Verdere informatie wordt gegeven door te klikken op "Meer info" in de ballon van het hotel.

Popular

Recent Posts

Blogarchief