Internetfraude: vermeende testfase voor Nintendo Switch

Op dit moment circuleert op het internet voor een vermeende testfase van Nintendo Switch. Consumenten moeten zich hier niet voor inschrijven omdat het niet het bedrijf Nintendo is maar de fraudeurs die erachter staan. di Fraude-websites lijken erg op Nintento's aanwezigheid op het web. Consumenten moeten niet betrokken raken bij de veronderstelde bètatests voor Nintendo Switch. Oplichters sturen momenteel biedingen voor een vermeende testfase voor Nintendo's nieuwe consoleschakelaar. Zoals de Britse online editie van het tijdschrift Wired rapporten, zij het netwerk uitnodiging codes voor vermeende beta testen van de console.



De presentatie van pagina's en webadressen lijken op echte Nintento aanwezigheid op het web sterk. Als u daar uw e-mailadres invoert, ontvangt u een e-mail in hobbelig Engels, waarin wordt opgeroepen om een ​​registratiecode op een andere website in te voeren. Dit verzoek moet niet worden ingewilligd, omdat volgens de registervermelding van het webadres niet Nintendo achter de websites staat, maar een zekere Fernando Sanchez.



Nintendo zelf heeft nog geen proefperiode voor de nieuwe console aangekondigd. Meer informatie over Nintendo Switch geeft de traditionele beheerste onderneming pas in januari. De officiële Nintendo-webadressen voor Europa zijn www. nintendo-europe. com, www. nintendo. co. uk voor het VK en www. nintendo. com voor de VS



Wired. co. uk report



Whois zoekt een van deze sites

Popular

Recent Posts

Blogarchief