Online winkelen voor een goed doel

Veel mensen willen sociaal betrokken worden. Het is nu zo eenvoudig om goede doelen te steunen zonder uw persoonlijke leven te hoeven veranderen, bijvoorbeeld bij online winkelen. fluthilf Overstromingshulp of giften voor Afrika: op Fraisr. com ondersteunen kopers verschillende hulpprojecten.

Winkelen en goed doen: Fraisr. com is een winkelplatform waarmee gebruikers kunnen meedoen. Het motto is "kopen, verkopen, goed doen". Iedereen kan daar goederen en diensten verkopen. De opbrengst gaat naar organisaties zoals Amnesty International, de Tafel of het Duitse Kinderfonds. De verkoper moet minstens vijf procent van de inkomsten schenken, maar kan ook het volledige bedrag betalen.



Maar ook eigen zorgen kunnen met Fraisr. com worden ondersteund. U kunt bijvoorbeeld werken voor de plaatselijke kleuterschool of andere lokale initiatieven. In de objectbeschrijving geeft de verkoper details over zijn project. Verkopers en kopers kunnen dus specifiek een goed doel promoten.



Een verkoper kan bij het doen van een aanbieding aangeven of zijn producten of services door alle gebruikers kunnen worden gekocht of dat hij alleen zijn eigen vrienden en volgers kan kopen. Op basis van de opbrengst van de verkoop behouden de makers van Fraisr. com een ​​commissie van 6 procent om de website en de uitvoering van de transacties te financieren.



Klik hier voor Fraisr. com

Popular

Recent Posts

Blogarchief