Kapseltrends voor herfst en winter: casual of glamoureus

De zomer en dus veel zonnestraal - en zoutwaterstress voor het haar lopen ten einde. Tijd om na te denken over hoofdstijlen in het koude seizoen. locke Krullen zijn de trend voor herfst - en winterkapsels. Rode en kopertinten zijn ook opvallende kleuren.

Casual met understatement of gewoon glamoureus: de Central Association of the German Hairdressing Trade heeft de trends voor herfst en winter gepresenteerd. In het dagelijks leven ongedaan gemaakt (Engl. Ungetan) is aangekondigd.



De haarstijlen zijn casual en bewust onbeveiligd. Ze moeten er perfect onvolmaakt uitzien en er niet zo gestileerd uitzien. Over understatement wordt waarde bepaald, zei Art Director Roberto Laraia op zondag tijdens de presentatie in Bad Nauheim, Hessen.



Bij vieringen staat er: Glamour. Dan kunnen de kapsels groot, volumineus en glanzend lijken. Zelfs krullen zijn opnieuw een groot onderwerp, legde de expert uit. Een voordeel is een snit die dames en heren voor veel verschillende stijlen kunnen gebruiken.



De haarkleuren van vrouwen worden gedomineerd door warme en rijke rode of kopertinten. Maar een metallic look is ook populair als blikvanger. Het kan worden verwerkt in zilveren, blauwe en grijze accenten in blond haar. In de herenkapsels zijn naast het extreem korte haar weer lang haar populair. En de volle baard blijft binnen, zei Laraia.

Popular

Recent Posts

Blogarchief