Seehofer ervaringen na Facebook spot Shitstorm

De premier van Beieren, Horst Seehofer (CSU), heeft op Facebook een shit veroorzaakt, nadat hij zijn voormalige SPD-tegenpartij Mahmoud Al-Khatib had bespot vanwege zijn afwijzing van een kandidatuur in de staatverkiezing. i In de Beierse realiteit: Bavaria's premier Horst Seehofer op de Berchinger Rossmarkt.

De premier van Beieren, Horst Seehofer (CSU), heeft een schok op Facebook veroorzaakt nadat hij zijn voormalige SPD-tegenhanger Mahmoud Al-Khatib had bespot omdat hij niet deelnam aan de verkiezingen.



Ondanks de verontschuldiging van de CSU-leiders, veel gebruikers van het netwerk, waardoor er meestal negatieve opmerkingen aan de kant van Seehofer's. Door woensdagmiddag, is de post werd bijna 400 keer commentaar. Gebruiker kritiek posting Seehofer als "smakeloos blunder" en vroeg: "Heb je ooit niet meneer Seehofer aarzelen"



Al-Khatib, had in het weekend dat hij niet in de regionale verkiezingen in de kieskring Neuburg-Schrobenhausen nu aangekondigd wil om te concurreren tegen de minister-president. "Ik ben nog niet eens begonnen met mijn vocale cirkel met de verkiezingscampagne en mijn tegenkandidaat heeft nog opgegeven," Seehofer spotte dan op zijn Facebook-pagina.



De woede van de internetgemeenschap eindelijk uitbrak na Al-Khatib op dinsdag vermeld op de pagina dat hij de kandidatuur om zijn zwangere vrouw beter te kunnen helpen af ​​te zweren. Seehofer verontschuldigde kort daarna.

Popular

Recent Posts

Blogarchief