IPhone-trucs: de muziektimer en LED-flitser instellen

wolle Als iPhone-gebruikers een oproep via LED-BLitz willen zien, moeten ze ermee vertrouwd zijn.

Het mobiele iOS-besturingssysteem van Apple is in de loop van de tijd in functionaliteit gegroeid. Sommige functies zijn dus moeilijk te vinden. Dit is onder meer van toepassing op de slaaptimer en de LED-flitser.



Het iOS-besturingssysteem wordt als intuïtief en duidelijk beschouwd. Maar sommige functies zijn relatief verborgen, meldt het tijdschrift "c't special iPhone" (editie herfst 2013). Deze omvatten bijvoorbeeld een muziekslaaptimer of de LED-flitser om oproepen te signaleren.



Om het afspelen van muziek na een bepaald tijdsinterval te pauzeren, moet u de klok-app openen en naar de timer overschakelen. Daar moet u naar beneden scrollen in de geluidslijst en de invoer "Afspelen stoppen" selecteren. Het afspelen van muziek verdwijnt dan nadat het timer-interval is verstreken.



Iedereen die visueel oproepen wil ontvangen en niet door trillen of rinkelen, kan hiervoor de LED-flitser van de iPhone gebruiken. De functie is goed verborgen onder "Algemeen / Toegankelijkheid" in het gedeelte Luisteren. Daarna moet u onder "Instellingen / Berichten" die toepassingen kiezen waar de flits gebeurtenissen moet aangeven. Overigens, wanneer een oproep wordt gedaan, licht de LED alleen op als het apparaat in de rusttoestand staat of als het scherm is vergrendeld.

Popular

Recent Posts

Blogarchief