Demonstranten steunen Apple in het geschil over iPhones

„knack Kraak niet op onze telefoons, het zei op een spandoek dat demonstranten voor de Apple Store in San Francisco ophielden.

In het geschil tussen de Amerikaanse autoriteiten en Apple over de vereiste ontgrendeling van iPhones hebben demonstranten in verschillende Amerikaanse steden de groep gesteund. Ze pleitten ook voor geheimhouding van hun gegevens.



Onze telefoons niet kraken, stond er op een spandoek dat betogers voor de Apple Store in San Francisco ophielden.



In New York, een demonstrant dat reusachtige zonnebril met de woorden: Stop-to-peer (Stop spionage). Voordat de FBI hoofdkwartier in Washington, DC, demonstranten eisten Handen van mijn iPhone.



Amerikaanse onderzoekers vereisen Apple sinds minstens oktober iPhones te ontgrendelen. De groep is terughoudend. Tot nu toe vooral het geval bij het centrum, waar de FBI van Apple nodig is om de iPhone te ontgrendelen van de moordenaar van San Bernardino. Allereerst willen de autoriteiten dat Apple software gebruikt, om een ​​functie te verstoren die de inhoud van een telefoon wegvaagt als deze tien keer een verkeerd wachtwoord invoert. Alleen wanneer dat gebeurt, kunnen onderzoekers een oneindig aantal wachtwoorden proberen totdat ze het goed hebben.



Breek de website van onze telefoon niet

Popular

Recent Posts

Blogarchief