Contactpersonen importeren in outlook. com

Gebruikers van Microsoft's Outlook e-mailservice kunnen eenvoudig adressen importeren van hun sociale netwerkcontactpersonen in slechts een paar klikken. Hier is een gids. outlook.co Met Outlook. com hebt u toegang tot contacten van sociale netwerken.

Gebruikers van de e-mailservice van Microsoft Outlook e-mail kunnen met slechts een paar klikken adressen van hun sociale netwerkcontactpersonen importeren. Hier is een gids.



Met



outlook. com heeft Microsoft een veelzijdige e-mailservice geïntroduceerd die steeds meer gebruikers vindt. Grootste plus naast het uitgebreide scala aan functies: outlook. com is - in ieder geval tot nu toe - ad-free. Met deze service hebt u met slechts een paar klikken toegang tot contacten die zijn opgeslagen op andere netwerken. Of het nu gaat om Gmail, Facebook of Twitter: bestaande adresboeken kunnen snel worden geïmporteerd en gebruikt.



Start de browser, maar niet outlook. com, maar



bel people. live. com. Registreer hier met uw eigen Microsoft-account en wachtwoord. Klik vervolgens op de naam van de service waarvan u contacten wilt importeren, bijvoorbeeld 'Facebook' of 'Google'. Microsoft stuurt de gebruiker vervolgens door naar de website van het geselecteerde netwerk. Hier moet de toegang tot de contactgegevens worden goedgekeurd. Wanneer dat is gebeurd, zal outlook. com contactpersonen uit het opgegeven netwerk importeren. Dit kan enkele minuten duren, afhankelijk van de grootte van de contactmap.

Popular

Recent Posts

Blogarchief