Dm krijgt crème zeep terug

Consumenten mogen dit product niet gebruiken: Balsem Karnemelk door dm kan besmet zijn met bacteriën. di Gebruik geen Balea roomzeep Karnemelk & Citroen met houdbaarheidsdatum 06.2019. De drogisterijketen dm haalt een zeep van het eigen merk Balea op. Reden: een mogelijke besmetting met gevaarlijke kiemen.



Het product bestaat uit twee partijen roomzeep Balea crèmespray Karnemelk Citroen met de houdbaarheidsdatum 06.2019, zei het bedrijf gevestigd in Karlsruhe. Volgens informatie van het Federale Instituut voor Risicobeoordeling (BfR), behoren Enterobacter-bacteriën tot de normale intestinale microflora. Maar sommigen van hen, inclusief die in de zeep, kunnen infecties veroorzaken bij mensen - bijvoorbeeld als het immuunsysteem verzwakt is.



Enterobacter is een van de belangrijkste oorzaken van de gevreesde ziekenhuisinfecties, vervolgt de BfR. Ze kunnen leiden tot een aantal bloedvergiftiging, ontsteking van de huid, weefsel of luchtwegen of urineweginfecties.



De waarschuwing werd geplaatst op maandag (10 april) op het internet via het portaal lebensmittelwarnung. de gepubliceerd. dm had de recall al aangekondigd afgelopen vrijdag



Als gevolg van de maatregel zijn weinig klachten van consumenten. waarna het product werd geverifieerd. De aard van deze klachten waren, een woordvoerster kon niet zeggen op het eerste.



Recall from dm



Federaal bureau voor risicobeoordeling voor Enterobacter



Link naar de waarschuwing op lebensmittelwarnung. de

Popular

Recent Posts

Blogarchief