Apple's macOS-calculator-update kan bestandsdeling

verlammen De nieuwe beveiligingsupdate voor macOS kan van invloed zijn op het delen van bestanden. Om het probleem op te lossen, biedt het bedrijf een ondersteunend document. ein neues sicherheitsupdate kann bei der dateifreigabe probleme bereiten. apple stellt ein support-dokument bereit. Een nieuwe beveiligingsupdate kan problemen veroorzaken bij het delen van bestanden. Apple biedt een ondersteuningsdocument.

Apple's beveiligingsupdate ter bescherming tegen ongeoorloofde adoptie van een computer met MacOSHigh Sierra als besturingssysteem kan problemen met het delen van bestanden veroorzaken. Het bedrijf heeft een ondersteuningsdocument met een reparatiehandleiding gepubliceerd.



Na installatie van de update, die Apple ook automatisch op de meeste computers kan toepassen, werkt de toegang tot gedeelde gegevens in sommige gevallen mogelijk niet. Voor de reparatie-instructies moet de opdrachtregel van macOS worden gebruikt. Gebruikers van het delen van bestanden moeten de terminal bellen.



Dit werkt door Terminal in te voeren in de zoek Spotlight van Apple of de map Utilities. Daar wordt het commando sudo / usr / libexec / configureLocalKDV (zonder aanhalingstekens) ingevoerd. Na het indrukken van Enter, vraagt ​​de computer voor het beheerderswachtwoord. Vervolgens wordt het delen van bestanden weer aan het werk.



Om te controleren of de update al is geïnstalleerd, je bent wat / usr / libexec / geopend directoryd in de terminal een, zegt Maci. Verschijnt als de versie van het besturingssysteem nummer Open Directory-483.20.7 onder MacOS 10.13.1 of Open Directory-483.1.4 onder MacOS 10.13.0, is de update al geïnstalleerd.



support document van Apple (Engels)



verslag van Mac & i

Popular

Recent Posts

Blogarchief