De NAVO verlaat Blackberrys voor

vertrouwelijke communicatie Kanselier Angela Merkel met een tikbestendige Blackberry op de computerbeurs CeBIT in Hannover.

Na veel slecht nieuws is er ook goed nieuws voor de smartwatch for survest smartphonepionier Blackberry: de Navo heeft zijn smartphones en services goedgekeurd voor vertrouwelijke communicatie.



Hierdoor kunnen gerelateerde agentschappen in alle 28 lidstaten van de militaire alliantie BlackBerry Blackberry 10-apparaten en het serviceplatform van het bedrijf gebruiken, zei Blackberry dinsdag op het hoofdkantoor in Waterloo, Canada.


p0> Blackberry maakt momenteel een moeilijke droogtijd door. Na een verlies van $ 965 miljoen, zal 40 procent van de banen worden gekapt. Hoewel het bedrijf een koper heeft gevonden, zijn er nog steeds veel vragen om de deal te financieren.



De grote drager van hoop dat Blackberry 10 tot nu toe niet in staat is geweest om de snelle daling van het marktaandeel te stoppen. De reden voor het recente verlies is zelfs bijna uitsluitend een afschrijving op niet-verkochte apparaten met het besturingssysteem.



Beveiligde zakelijke en overheidscommunicatie is een niche die Blackberry met de grootste hoop voor de toekomst deelt. Pas op maandag was bekend geworden dat de in Düsseldorf gevestigde provider Secusmart die extra beveiligde BlackBerry-smartphones voor vertrouwelijke communicatie bij Duitse autoriteiten goedkeurde. NAVO-goedkeuring is standaarduitrusting.



Blackberry-bericht

Popular

Recent Posts

Blogarchief