Pas de tabbladpositie aan

Met versie 9 van Internet Explorer heeft de tabbladbalk zijn plaats verloren. Wie met veel tabbladen werkt, zal klagen. Maar die kunnen de lat weer uitbreiden.

Met versie 9 van Internet Explorer heeft de tabbladbalk zijn plaats verloren. Wie met veel tabbladen werkt, zal klagen. Die kunnen echter de balk opnieuw uitbreiden.



Sinds versie 9 kan Internet Explorer behoorlijk druk worden: om meer ruimte voor de website te creëren, heeft Microsoft de adresbalk en de tabbalk op één regel ingepakt. Het resultaat: als er meer dan vijf tabbladen geopend zijn, verschijnen er kleine tabbladen.



Als u vaak met meer dan vijf tabbladen surft, kunt u het tabblad op elk moment vergroten met slechts een paar klikken. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op een van de geopende tabbladen en selecteert u de opdracht "Tabbladen tonen in een afzonderlijke regel" in het contextmenu. Hierna verschijnen de adres - en tabregels opnieuw zoals in eerdere IE-versies. Met een klik met de rechtermuisknop en een nieuwe oproep om "tabbladen op een aparte regel weer te geven" gaat het terug naar de miniversie.

Popular

Recent Posts

Blogarchief