Bild. de werkt samen met streaming-service

Het online portaal Bild. de biedt nu, samen met de video-streamingservice "Watchever", films en series op internet aan.

Het online portaal Bild. de biedt samen met de video-streamingservice "Watchever" nu films en series op internet aan.



Via Bild. de en Computerbild. de kunnen gebruikers er toegang toe krijgen Pakket op meerdere duizenden films en series ontvangen, zoals het mediahuis Axel Springer ("Picture", "The World") op dinsdag aankondigde. De eerste 30 dagen zijn gratis.



Het Franse mediabedrijf Vivendi van de streamingdienst "Watchever", dat nu in Duitsland aan het begin staat, heeft de rechten van titels van studio's zoals ABC Disney, HBO, Miramax, NBC Universal, Sony, Studiocanal, Tele München-groep en Warner.



De klant kan kiezen tussen de Duitse gedubde versie en de originele versie, als CEO van "Watchever" Stefan Schulz. Het aanbod voor € 8,99 per maand draait onder andere op pc's, tablets en Smart TV's. Vanaf 23 januari kan de aanbieding ook rechtstreeks bij "Watchever" worden geboekt.



Axel Springer heeft al rechten verworven voor de dekking van de Bundesliga. Kort na het einde van het spel biedt het "Bild" - portaal video's aan met de hoogtepunten van de wedstrijddag tegen betaling. Andere internetbedrijven en media, zoals Amazon, Google of ProSiebenSat.1, bieden al films en series aan via internet.

Popular

Recent Posts

Blogarchief